onsdag, mars 18, 2009

Yoda i brudklänning

På ett besök i Afrika sa den ärade påven Benedikt XXX (heh) att kondomer inte är lösningen på AIDS. Ja inte tycker jag heller kondomer är bra. De tar bort så mycket känsla. Lika bra kan man krypa in i en sopsäck och idka heavy petting med Margaret Thatcher. Påven försöker väl bara se till att det vackraste mellan man och kvinna (eller kardinal och gosse) förblir rent och naturligt, med alla aromer och stimuli intakta. Påven vill njuta så mycket som möjligt av akten.

Men påvens känsliga ålder-ollon tycker jag är fel mått i denna fråga -- har han vänt sig till en sexualrådgivare i dessa frågor? Har han ens gått Hälsokunskap 1? Kondomens ypperlighet som skydd mot sexual-loppor anses ganska bra bevisad. Men Påve-Benny behöver naturligtvis inte oroa sig för detta, när kyrkans pojkar är okontaminerade tills Father Ted kommer med 30 centimeter salighet.

Med kondom minskar risken för graviditet, har jag hört. Igen, om herr Ratzinger gillar att använda "det förbjudna" hålet så har han ju här heller inget problem. Men han tänker inte på heteroparen, som ju ändå är i majoritet. Inte kan attackprästernas och attackbögarnas njutningslystad vara viktigare än heteroparens konstiga fumlande i halvmörker? Vissa kvinnor gillar, ja rentav insisterar på, vaginalt sex. Detta borde Benny veta.

Allt det här verkar roligt i sin idioti, men vad som är sinnes är att folk tar denna Yoda i brudklänning på allvar. Sluta med det, låt den gamla stackars gubben ha sina vanföreställningar och sin förtjänade pension i lugn och ro. Medierna borde inte heller rapportera på sånt här. Matti Nykänen och påven är roliga när de säger idiotiska saker, men de har ju ADHD, Alzheimers och andra sjukdomar som hindrar dom från att tänka klart. Påven tror bl.a. att han är Gud, stackarn.

2 kommentarer:

ponks sa...

yo yo, så jävla sant!

Anonym sa...

Ja, jävligt sant, och härligt att du är tillbaka!